fbpx

Manicure

Manicure en pedicure

Manicure

Een manicure is een behandeling van de handen maar vooral ook de nagels. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd en de velletjes verwijderd. De nagel zelf wordt in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd, waardoor de nagel weer glad wordt en alle ribbeltjes verdwijnen. Indien gewenst kunnen de nagels gelakt of gepolijst worden. De nagelriem wordt gevoed met nagelriemolie. En als afsluiting worden de handen verzorgd met een voedende handcrème.

Pedicure

Een pedicure is een behandeling van de voeten maar vooral ook de nagels. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd en de velletjes verwijderd. De nagel zelf wordt in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd, waardoor de nagel weer glad wordt en alle ribbeltjes verdwijnen. Bij de voet zelf zal het eelt, de velletjes en de likdoorns verwijderd worden, waardoor de voeten weer zacht aan zullen voelen. Indien gewenst kunnen de nagels gelakt of gepolijst worden. De nagelriem wordt gevoed met nagelriemolie. En als afsluiting worden de voeten verzorgd met een voedende crème.

Iets voor jou

Heb jij wel zin in een heerlijke manicure of pedicure? Laat je door onze huidspecialisten adviseren over de beste behandeling voor jou en neem contact met ons op!