fbpx

Profhilo

Profhilo

Naarmate we ouder worden, nemen de niveaus van hyaluronzuur af die we allemaal van nature in ons lichaam hebben. Onze huid ziet er droger uit, verliest haar stevigheid en haar jeugdige glans.

Herken je dit? Dan biedt Profhilo hier de oplossing voor. Profhilo bestaat uit puur hyaluronzuur en verbetert de teint, textuur, hydratatie en uitstraling van de huid. Ook zorgt het voor meer stevigheid en elasticiteit. Profhilo is een zogenaamd bioremodellerende behandeling die rimpels van binnenuit helpt genezen, in plaats van ze alleen maar te vullen. Het bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en is daarmee de natuurlijkste en zuiverste injectable momenteel op de markt.

Profhilo is toepasbaar bij:

  • volledig gezicht (inclusief de oogzone)
  • nek
  • decolleté
  • handen

Hoe werkt Profhilo?

Deze behandeling wordt uitgevoerd volgens de zogenaamde BAP-techniek. Dat wil zeggen dat de hyaluronzuur op 10 vaste plaatsen van het gezicht wordt geïnjecteerd om een optimaal resultaat en minimaal ongemak te verkrijgen. Profhilo werkt met een straal van 2 cm rond de injectieplaats. Na de behandeling duurt het even voordat je de eerste resultaten kunt zien. De huid gaat immers zelf aan het werk om zichzelf te verjongen door collageen en elastine aan te maken. Dat heeft even tijd nodig.

Kort na de behandeling zie je al wel dat huid beter gehydrateerd is en een mooie flow heeft. Deze hydratatie komt van binnenuit. Na ongeveer 4 weken krijg je de tweede behandeling. Dat is nodig om tot een mooi eindresultaat te komen. In een enkel geval zijn er drie behandelingen nodig. Dat is afhankelijk van de mate van veroudering van de huid. Na ongeveer 8 weken zie je het resultaat van de behandeling opkomen.

Om het resultaat nadien te behouden, wordt een herhaling van de behandeling geadviseerd na 9 tot 12 maanden.

Profhilo is geen filler, maar zet de huid zelf aan tot actie

Wat is het verschil tussen fillers en Profhilo?

Fillers zijn bedoeld om te vullen. Profhilo vult niet, maar stimuleert huidcellen, waardoor de huid steviger, elastischer en voller wordt, zonder de contouren van het gezicht te veranderen.

 

profhilo
profhilo

 

Contact

Laat je door onze arts (Dokter Leen Pacolet) adviseren over de beste behandeling voor jouw huidtype en neem contact met ons op!