fbpx

Spongilla

Spongilla

Biologische micro-needling

Biologische microneedling is een nieuwe, revolutionaire behandeling die geschikt is voor alle huidtypes en waarmee we ook allerlei huidproblemen kunnen oplossen. Deze behandeling stimuleert de productie van collageen en elastine, waardoor ze ook perfect kan worden ingezet als anti-aging behandeling. Na deze behandeling zal er een gevuldere, frisse, jonger uitziende huid tevoorschijn komen.

Het is dé snelste manier om snel verbetering te zien bij tal van huidproblemen.
Als je een donkere huid hebt, is bio micro-needling een fantastische behandeling voor jou, omdat het geen chemische peelings of lasers bevat, die pigmentatieproblemen kunnen veroorzaken. Behandelingen kunnen op elk lichaamsdeel worden gedaan, inclusief het gezicht.

Spongilla Spicules

Het belangrijkste bestanddeel van de biologische micro-needling zijn spongilla spicules. Dit zijn kleine “naaldjes” van een zoetwater zeespons. Deze zullen in de huid ingemasserd worden, zodat deze diep in de huid terecht komen. Door deze microkanaaltjes die we gecreëerd hebben zal een groei van nieuwe cellen plaatsvinden en ook de productie van collageen en elastine zal gestimuleerd worden. Anderzijds zal het zelfherstellend vermogen van de huid aangewakkerd worden en zullen de actieve ingrediënten beter opgenomen kunnen worden. Een belangrijk voordeel van deze treatment is dat de huid gedurende 5 dagen continu gestimuleerd zal worden. Dit is uniek in vergelijking met andere behandelingen waar er enkel stimulatie is tijdens de behandeling zelf. Deze behandeling is een perfect natuurlijk alternatief voor dermabrasie behandelingen en chemische peelings.

De behandeling

De huid zal eerst intensief gereinigd worden. Daarna wordt het Spongilla algenmengsel ingemasserd gedurende 10 minuten. Dit zal een prikkelend gevoel geven, waarbij de huid een rode gloed krijgt. Vervolgens wordt er een herstellend verkoelend masker aangebracht.

De behandeling wordt afgesloten met verschillende serums en een geschikte SPF. Na de behandeling zal de huid voor 5 dagen geactiveerd worden en wellicht gaan vervellen. In de eerste maand na de behandeling dient u bijgeleverd setje verzorgingsproducten te gebruiken. Het is belangrijk dat deze producten thuis worden gebruikt om een maximaal resultaat te behalen.

Doorgaans is 1 behandeling voldoende. Maar natuurlijk hangt dit enorm af van je doelstelling en jouw persoonlijk huidbeeld. Deze behandeling mag na 1 maand herhaald worden. Belangrijk is het om na de behandeling een rustig weekje in te plannen, waarbij de zon dient vermeden te worden.

Deze Biologische microneedling is bij meerdere huidproblemen in te zetten:

  • Rimpels en huidverslapping
  • Fijne lijntjes
  • Acne en littekens
  • Grove poriën
  • Doffe vermoeide huid
  • Grove poriën
  • Donkere vlekken en pigmentvlekken
  • Verbeteren huidkwaliteit

Waarom kiezen voor deze unieke behandeling?

Bio microneedling is een innovatieve, best-in-class gezichtsbehandeling. We werken samen met de uitvinders van het biologische product SQT. Dit geeft ons de garantie dat we alleen natuurlijke ingrediënten gebruiken zonder chemicaliën of zuren.

Laat je door onze huidspecialisten adviseren over de beste behandeling voor jouw huidtype en neem contact met ons op!