fbpx

'De behandeling heeft nóg beter uitgepakt dan verwacht'

Naam: Arthur Vonken
Klacht: heftige acne en acnelittekens

'De behandeling heeft nóg beter uitgepakt dan verwacht'

'Ik heb al bijna zo lang ik me kan herinneren last van acne. Niet altijd even heftig, maar het ging nooit zodanig weg dat ik tevreden kon zijn met mijn huid. Voordat ik bij Do Beauty terechtkwam, heb ik dan ook alle middelen tegen acne geprobeerd. Alles waar ook maar reclame voor gemaakt werd. En keer op keer bleek dat de producten niet deden wat in de commercial beloofd werd. Sterker nog: meestal werkte het zelfs averechts. Ik ben ook bij de huisarts geweest. Daar kreeg ik chemische tabletten voorgeschreven en vitamine A-zuurcrème, maar ook andere uitbijtende middeltjes. Het is echt een enorme lijst, maar niets leek te helpen.'

'Toch was het voor mij erg belangrijk dat er wel iets aan gedaan werd, want het belemmerde me ontzettend in mijn sociale contacten. Ik voelde me onzeker over mijn uiterlijk en mensen keken altijd naar mijn huid. Dat was niet alleen een gevoel, dat gebeurde echt. Het viel natuurlijk ook erg op. Ook in mijn werk werd ik belemmerd. Ik moet vaak voor grote groepen mensen spreken en dat ging gepaard met veel onzekerheid en zenuwen.'

'Via via hoorde ik van meerdere mensen over Do Beauty. Ik heb me via de website georiënteerd en uiteindelijk besloten om een afspraak te maken. Hoewel ik eerst sceptisch was omdat ik al zo veel had geprobeerd, werd dat al gelijk na het eerste gesprek omgezet in vertrouwen. Vaak zie je dat je ergens vluchtig uitleg over krijgt, maar dat is bij Do Beauty zeker niet het geval. Ze nemen uitgebreid de tijd voor de intake. Het gesprek was dan ook ontzettend informatief, maar de dames waren ook eerlijk. Ze gaven aan wat reële verwachtingen en mogelijkheden waren. Daardoor werd ook gelijk duidelijk wat er niet mogelijk was. Dat is een hele geruststelling. Er worden geen rare dingen beloofd en je wordt serieus genomen.'

'Ik sta nu weer zelfverzekerd voor een groep mensen'

'Als ik er nu op terugkijk, heeft de behandeling nog veel beter uitgepakt dan dat me werd beloofd, dus dat is een hele mooie bijkomstigheid. Voordat ik in behandeling ging had ik bijna altijd last van extreme acne. Denk aan roodheid, zwellingen, ontstekingen en koppen. Mijn huid was eigenlijk altijd onrustig en dat is nu helemaal weg. Heel af en toe heb ik een enkel puistje, maar dat komt zelden voor. Ook de littekens zijn heel erg verminderd. Een babyhuidje zal ik nooit krijgen, maar dat was ook nooit waarvoor ik naar Do Beauty ging. Mijn huid is nu heel erg glad en dat is meer dan ik ooit verwacht had.'

'Het resultaat is geweldig, ik ben er ontzettend blij mee. De behandeling heeft niet alleen mijn huid ontzettend verbeterd, maar ook mijn sociale leven. Ook heb ik er nu geen problemen meer mee om voor grote groepen te spreken. Ik ben totaal niet meer onzeker wat mijn uiterlijk betreft en dat wil ik graag zo houden!'

'Al met al ben ik zo’n anderhalf jaar onder behandeling geweest voordat we een optimaal resultaat bereikten. Nu ga ik nog steeds met regelmaat terug naar de salon, maar de behandelingen zijn nu voornamelijk gericht op het reinigen en mooi houden van de huid. Ik wil het natuurlijk niet weer laten verslonzen. Ik heb nu eenmaal een probleemhuid en dat moet bijgehouden worden. Gelukkig is het nooit een straf om naar de salon te gaan. Je komt echt binnen in een oase van rust qua inrichting, kleurgebruik en belichting. Er draait een heerlijk muziekje en het voelt er gezellig, warm en professioneel aan. Op het moment dat je in de stoel gaat liggen voelt het gelijk vertrouwd en lekker. Je voelt dat er echt aandacht wordt besteed aan jouw huid en aan jou als persoon. Ik denk dat ik, zelfs als ik geen behandeling meer nodig heb, nog terug zou komen om af en toe toch een behandeling te ondergaan omdat het zo fijn is. Alleen al qua ontspanning is het echt de moeite waard.'

Deel dit artikel