Lichaam

Overzicht van behandelingen

Lichaam

CRYO4 is een uniek systeem dat werkt met de grootste behandelpads op de markt verkrijgbaar. Het is mogelijk om tot 5 x een A4 formaat in 1 keer te behandelen. Een cryo behandeling met de CRYO4 is een geheel pijnloze en effectieve behandeling op het gebied van figuurcorrectie. Veilig en zonder operatie vet verminderen op de buik, maag, flanken, heupen en billen in 1 behandeling!

Dankzij deze nieuwste techniek is het dus mogelijk om vetrolletjes op specifieke plaatsen, zoals bijvoorbeeld de buik, benen, armen, kuiten, de taille en heupen aan te pakken. Juist op plaatsen waar men het sporten en diëten niet het gewenste resultaat bereikt kan een cryo behandeling zeer effectief zijn. Na de behandeling zal vet in de behandelde zone geleidelijk worden afgevoerd door het normale metabolisme van het lichaam.
Het eerste resultaat van een behandeling zal na ongeveer 4 tot 8 weken te zien zijn. Omdat het een geleidelijk proces is zal de huid zich zonder te verslappen aanpassen aan de slankere contouren. Het grote voordeel van deze cryo behandeling is dat vet wordt verwijderd zonder dat hierbij schade aan de huid of andere omliggende weefsels of organen optreedt.

Hoe werkt een CRYO4 behandeling?

Men plaatst een cryopad op de gewenste zone. Deze cryopads bevatten aan de binnenzijde een uniek koelelement. Door dit element stroomt een vloeistof met een constante temperatuur. Vetcellen worden gedurende 50 minuten door deze pads onderkoeld, zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen. Door middel van snelle maar zeer nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag wordt onderhuids vetweefsel afgebroken. De eerste paar minuten voel je tintelingen of kleine prikjes, wat veroorzaakt wordt door de kou. Dit verdwijnt meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling en gaat over zodra de zone gevoelloos wordt door de kou. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of gewoon even ontspannen. In slechts 50 minuten kunnen buik, maag, flanken, heupen en billen tegelijk behandeld worden.

Laat je door onze huidspecialisten adviseren over de beste behandeling voor jouw lichaam.

Bent u klaar voor een gezondere huid?

Kun je niet direct een passend tijdstip vinden, mag je ons ook appen

06 46 11 80 52

IPL ontharen

Het licht van het IPL-apparaat wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarwortel en omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de haarcellen zodanig dat geen nieuw haar meer kan groeien. Echter, slechts de haren in de actieve groeifase worden vernietigd. De overige haren bevinden zich in de rustfase en kunnen daardoor geen licht absorberen. Daarom zijn meerdere behandelingen over een langere periode nodig. In sommige gevallen zijn onderhoudsbehandelingen noodzakelijk. Over het algemeen geldt, hoe donkerder het haar, hoe lichter de huid, des te effectiever en sneller de behandeling!

Wat kun je met ipl behandelen?

 1. Bikinilijn
 2. Borst
 3. Benen
 4. Oksels
 5. Rug
 6. Armen
 7. Gezicht
 8. Hals

Bent u klaar voor een gezondere huid?

Kun je niet direct een passend tijdstip vinden, mag je ons ook appen

06 46 11 80 52

Waxen / harsen

Een van de bekendste vorm van ontharen is harsen of waxen zoals het ook wel wordt genoemd. Een prima oplossing voor wanneer je tijdelijk haarloos wilt zijn.

De hars die wij gebruiken is van Perron Rigot en bevat hoogwaardige was en plakt niet aan de huid. Hierdoor wordt de behandeling een stuk comfortabeler dan met de ouderwetse hars en wordt de huid niet opgerekt. 

De behandeling is voor vrijwel iedereen geschikt. Zelfs als je een gevoelige huid hebt kunnen we je op een veilige manier tijdelijk van je haartjes afhelpen. Dit komt omdat onze hars geen colofonium bevat, waardoor allergische reacties eigenlijk nooit voorkomen.

Wat kun je laten harsen?

 1. Bikinilijn
 2. Borst
 3. Benen
 4. Oksels
 5. Rug
 6. Armen
 7. Gezicht

Bent u klaar voor een gezondere huid?

Kun je niet direct een passend tijdstip vinden, mag je ons ook appen

06 46 11 80 52

Testimonials
⭐⭐⭐⭐⭐

Niet Wachten op Morgen

Wij heten uw vragen en opmerkingen welkom

Plan je afspraak om je vragen met ons te delen. We helpen je graag verder