Lichaam

Home Behandelingen Lichaam CRYO4-Cryolipolyse

Behandelingen - Lichaam

CRYO4 Cryolipolyse

CRYO4
Vet verwijderen op de buik, maag, flanken, heupen en billen tegelijk in 1 behandeling!

“Ontdek de revolutionaire CRYO4-cryolipolyse voor moeiteloos vetverlies en een strakker lichaam!”

CRYO4 is een uniek systeem dat werkt met de grootste behandelpads op de markt verkrijgbaar. Het is mogelijk om tot 5 x een A4 formaat in 1 keer te behandelen. Een cryo behandeling met de CRYO4 is een geheel pijnloze en effectieve behandeling op het gebied van figuurcorrectie. Veilig en zonder operatie vet verminderen op de buik, maag, flanken, heupen en billen in 1 behandeling!

Dankzij deze nieuwste techniek is het dus mogelijk om vetrolletjes op specifieke plaatsen, zoals bijvoorbeeld de buik, benen, armen, kuiten, de taille en heupen aan te pakken. Juist op plaatsen waar men het sporten en diëten niet het gewenste resultaat bereikt kan een cryo behandeling zeer effectief zijn. Na de behandeling zal vet in de behandelde zone geleidelijk worden afgevoerd door het normale metabolisme van het lichaam.
Het eerste resultaat van een behandeling zal na ongeveer 4 tot 8 weken te zien zijn. Omdat het een geleidelijk proces is zal de huid zich zonder te verslappen aanpassen aan de slankere contouren. Het grote voordeel van deze cryo behandeling is dat vet wordt verwijderd zonder dat hierbij schade aan de huid of andere omliggende weefsels of organen optreedt.

Hoe werkt een CRYO4 behandeling?

Men plaatst een cryopad op de gewenste zone. Deze cryopads bevatten aan de binnenzijde een uniek koelelement. Door dit element stroomt een vloeistof met een constante temperatuur. Vetcellen worden gedurende 50 minuten door deze pads onderkoeld, zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen. Door middel van snelle maar zeer nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag wordt onderhuids vetweefsel afgebroken. De eerste paar minuten voel je tintelingen of kleine prikjes, wat veroorzaakt wordt door de kou. Dit verdwijnt meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling en gaat over zodra de zone gevoelloos wordt door de kou. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of gewoon even ontspannen. In slechts 50 minuten kunnen buik, maag, flanken, heupen en billen tegelijk behandeld worden.

Laat je door onze huidspecialisten adviseren over de beste behandeling voor jouw lichaam.

Heeft u genoeg van die hardnekkige vetrolletjes? Maakt u zich zorgen over love handles, buikvet of zadeltassen die uw zelfvertrouwen aantasten? Het is tijd om gedag te zeggen tegen die frustraties! Met CRYO4-cryolipolyse kunt u vetcellen gericht aanpakken en uw lichaamscontouren verbeteren zonder invasieve ingrepen. Bent u klaar om uw lichaam te transformeren?

CRYO4-cryolipolyse maakt gebruik van geavanceerde koeltechnologie om vetcellen te targeten en ze op natuurlijke wijze af te breken. Het apparaat koelt specifieke probleemgebieden, zoals buik, heupen, dijen en armen, zonder schade aan omliggend weefsel.

Gedurende de behandeling ervaart u een aangename koeling, en na verloop van tijd zult u merken hoe uw lichaam geleidelijk en moeiteloos vet verliest.

Het resultaat? Een strakkere, meer gedefinieerde lichaamscontour waar u trots op kunt zijn.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze CRYO 4-cryolipolyse behandeling? Neem gerust contact met ons op. Bereik het zelfvertrouwen en de lichaamsvorm waar u altijd van gedroomd heeft met CRYO4-cryolipolyse! Wacht niet langer! Neem vandaag nog actie voor een slanker en strakker lichaam met CRYO4-cryolipolyse.

06 46 11 80 52

Testimonials

Waaauw!!

Mooie salon, fijne ontvangst, zeer vakkundige behandeling en super ontspannende massage. Super bedankt voor de goede service en verzorging.

qoute

Als “herboren”!

Ik verheug me enorm op de behandeling bij Do Beauty! De mix van vakkundige huidverzorging, de ontspannen(de) massage, de rust en aandacht, maakt dat ik altijd als "herboren" mens de praktijk van Do Beauty verlaat

Marion
qoute

Topklasse!

<div class="thz-testimonial-quote"> <div class="quote">Complete behandelingen! “Gewoon” topklasse! Probleemhuid is veranderd door haar aanpak in “daar ben ik superblij mee”-huid! U R THE BEST!!!</div> </div>

Arthur
qoute

Niet Wachten op Morgen

Wij heten uw vragen en opmerkingen welkom

Plan je afspraak om je vragen met ons te delen. We helpen je graag verder